TIETOA MEISTÄ

EI NIMI YRITYSTÄ PAHENNA

Nimi Broons olisi voinut jäädä mieleen onnistuneella lomamatkalla Ranskan Bretagnessa sijaitsevaan saman nimiseen kylään. Valitettavasti kylä on jäänyt vielä näkemättä, mutta nykyisin olisi hyvä syy vierailla paikkakunnalla. Nimi tuli mieleen Skotlantilaisesta sarjakuvasta The Broons. Sarjakuvaa on julkaistu yli 80-vuotta Sunday Post -lehdessä. Sarja kertoo Broonsin 10-henkisestä perheestä ja heidän toilailuistaan. Sarja on todella suosittu ja arvostettu. Sitä on kuvattu "iloiseksi perheeksi, joka tekee jokaisesta perheestä onnellisen", ihan kuten meidän oma Broons perheemme. 

HENKILÖ BRANDIN TAKANA

Ali Kangas-Hynnilä, asiakaspalvelu orientoitunut tiimin herättäjä 

Sisäinen yrittäjäni heräsi uudestaan henkiin kysynnän siivittämänä joulukuussa 2018 ja kaivoin pöytälaatikosta 1990 ja 2000-luvulla toimineen myynti-, markkinointi- ja viestintäyritykseni paperit. Pienellä puhalluksella pölyt pois papereista, tietojen päivittäminen nimimuutoksineen kaupparekisteriin ja siitä se sitten lähti. Työskentelin viime vuodet vieraan palveluksessa yritys- ja järjestöelämän johtotehtävissä. Monissa asiakaskohtaamisissa keskustelut sivusivat usein ulkopuolisen konsultaation tarvetta, mutta kohtuullisin kustannuksin. Käydyt keskustelut vahvistivat ajatusta kustannustehokkaan, mutta tarvittaessa suuriakin resursseja tarjoavan koulutus- ja konsultointipalvelun tarpeesta. Näiden keskustelujen pohjalta alkoi mielessä hahmottua näkemys itsenäisen yrittäjän ja ammattilaisten muodostaman ekosysteemin yhdistämisestä yhdeksi palvelukokonaisuudeksi. Näin syntyi Broons, yhden miehen tehonyrkki ja huippuammattilaisten osaamo.

Hallitsen yritys- ja järjestöelämän tehtäväkentän johtamisesta päivittäiseen toimintaan yli 30 vuoden kokemuksella. Tässä muutama yritys joissa olen työskennellyt johto- ja esimiestehtävissä: DT Finland Starkki Oy, Stora Enso Group Puumerkki Oy, Turun Uunisepät Oy, OSK Keskimaa ja Suomen Palloliiton Keski-Suomen piiri ry. Olen ikuisen oppimisen vankkumaton kannattaja ja aikoinaan hankitun kaupallisen peruskoulutuksen lisäksi olen viime vuosina suorittanut seuraavat opinnot: (JEAT) Johtamisen erikoisammattitutkinto Suomen Urheiluopisto Vierumäki, (CFM) UEFA Certificate in Football Management, University of Lausanne / Bosön Idrottsfolkhögskola Sverige, (KEAT) kaupan esimiehen erikoisammattitutkinto Jollas Instituutti. Luottamustehtäviä on kertynyt jalkapallo- ja painiseuroissa hallituksen puheenjohtajana, -jäsenenä, joukkueissa valmentajana ja joukkueenjohtaja.

-@li-

BROONS OSAAMO

Huippuammattilaisten perhe